Kadang aku wis krungu saka wong lanang sing duwe pengalaman elek karo mbayar film saka camping Free, lan aku wonder apa bakal wis cara paling apik kanggo ketemu tengen rusia singles. Sawetara wong takon kula yen aku panginten iku bakal becik kanggo pindhah kanggo Rusia kanggo ketemu bocah-bocah wadon siji. Ayo kang lali bab Rusia kanggo wektu cendhak. Ayo kang nyoba kanggo pirembagan bab marrying lady saka negara. Sampeyan kudu gawe marem wong sing aku pangarep-arep uga bakal kasengsem ing nggawe dhewe lan kulawarga, lan banjur mbangun sesambetan, propose lan nyetel tanggal wedding. Sampeyan mikir sing kanggo nindakake iki, sampeyan perlu kanggo pindhah menyang panggonan khusus ing negara. Ora, sampeyan mung perlu kanggo nemokake wong tengen lan banjur sampeyan bisa netepake ngendi kanggo manggon yen sampeyan ora ana ing kutha padha. Yen sampeyan ana ing kutha padha, sampeyan bakal kudu arep kang area cocog karo sampeyan paling apik. Ing bab sing paling penting kanggo ketemu wong tengen. Lan iki iku dipercaya kanggo kelakon yen sampeyan pindhah menyang tartamtu kutha ing demo dipandu. Iku ndadekake pangertèn kanggo sampeyan, tengen? Sampeyan ora duwe kauntungan ing kang wisata. Yen tindakan, iku wis menehi drawbacks. Aku mung ing wilayah kanggo wektu cendhak lan wanita sing curiga yen sampeyan are looking for sambungan cepet, mesthi yen lagi looking for soko serius. Wong-wong sing looking for sambungan cepet bakal ora duwe masalah karo wisata. Iku ndadekake pangertèn nalika sampeyan mikir bab negara dhewe. Nanging nalika sampeyan mikir bab Rusia, sampeyan dumadakan mikir sing nikah wanita (utamané nikah wanita sing arep kanggo ninggalake kabeh lan pindhah menyang negara liyane) sing ing werna, kaya pameran ing rusia kutha-kutha. Ing kasunyatan, yen sampeyan mikir supaya, sampeyan bakal tengen, amarga ana kéwan-kéwan galak ing rusia kutha-kutha. Lan ora ana buta hordes saka rusia wanita sing arep omah-omah wong manca. Obah menyang negara liyane utawa kutha ing negara padha uga ageng langkah kanggo paling wong. Apa owah-owahan gedhe kanggo wong kanggo pindhah menyang negara ngendi wong nganggo basa beda, apa padha mikir. Aku ngerti sing paling wong-wong sing manggon ing kawitan-donya negara pracaya sing kurang dikembangaké anggota manca ngimpi saka emigrating. Nanging iki ora cilik. Yen sampeyan wis kesah kathah, sampeyan ngerti sing wong kathah tresna negara lan ora arep kanggo pindhah ing luar negeri. Yen, mesthi, ana perang ing negara lan urip iku ora ing bebaya. Iki bisa kasil ing mayuta-yuta pengungsi, minangka katon ing akeh bagéan saka Timur Tengah utawa Afrika. Dadi yen sampeyan mikir sing touring Rusia kudu nggawe kui luwih gampang kanggo sampeyan kanggo seneng marriage saka wong-wong rusia, mesthi ora. Kanggo nindakake iki, iku pancene perlu ora mung kanggo teka, nanging uga kanggo pindhah lan manggon. Ing tembung liyane, sampeyan duwe kaluwihan padha minangka Rusia, sing nuduhake padha demografi lan budaya paradigms. Sejatine, kabeh jomblo rusia wadon sing nikah. Marriage punika makna saka urip kanggo wong-wong mau. Padha wungu kanggo duwe feminin raos gesang, kanggo bakal nikah, duwe anak, lan mundhakaken kulawarga. Aku pancen tartamtu sing iki bener. Iki bener kanggo wong-wong mau. Nanging akèh-akèhé saka siji Rusia kaya kula minangka aku ngandika, padha ora arep kanggo pindhah menyang negara liyane. Padha duwe banget cedhak hubungan kulawarga, lan padha ora arep ninggalake kulawargané. Mung persentasi banget kurang saka siji wanita, bab salah utawa ora, sing bisa nimbang hubungan karo wong manca. Malah yen padha duwe sethitik kasempatan saka patemon wong ing tanah kelairan sing, kanggo demografi alasan, padha isih ora arep mikir bab Dating wong sing urip ing negara liyane. Salah siji saka alasan kanggo iki propaganda. Yen sampeyan pirembagan bab ngatur wong-wong rusia ing internasional kekawin, padha langsung pitutur marang kowe:»lan idea ala.»Mentality iku temen beda.»Aku mbokmenawa ora ngomong iki minangka foreigner (amarga aku wedi dadi sandhungan tumrap), nanging padha pirembagan kanggo saben liyane yen bojo sing mung looking kanggo rusia garwa manfaat lan kepenake wong-wong mau. Iki gambar digambar dening media rusia ing upaya kanggo nyekel bocah-bocah wadon lokal supaya padha omah-omah manca lan pindhah ing luar negeri. Ya, mesthi, ing propaganda mesin khusus nggambarake iku ing awan Ya, nanging wong-wong pracaya apa padha ndeleng ing TV. Ibu saka rusia kanca-kanca sing padha nikah kanggo Australia disebut wong-wong mau ing tengah wengi kanggo takon yen padha tenan kroso uga, lan ora mung ethok-sawise nonton TV show. Ibu padha supaya wedi sing padha panginten sing bojo wis ngapusi, sing padha urip uga amarga padha wedi marang bojone.

Iki apa sing ndeleng ing televisi rusia. Mulane, minangka aturan, mung disik wong sing mangerténi wong sing wis nikah wong sunantara, lan pindhah ing luar negeri nemtokaken kanggo nimbang pilihan iki. Mayoritas saka populasi rusia iku arang banget curiga saka siji manca rusian kekawin. idea Umum iku sing wadon ora aman ing kuwi marriage. Iki liyane faktor sing kudu dianggep nalika ngelingi demo saka Rusia, cara kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti partner potensial. Sampeyan pancene bakal luwih mati sadurunge sampeyan hubungi wong sing mikir iku cocok, lan banjur ketemu dheweke ing Saka Rusia. Yen iki ora bisa metu, banjur aku bisa ngleksanakake dhisikan rusia project tourism kanggo golek jodoh kanggo sesambetan. Nanging sampeyan kudu paling sethithik kasempatan sing bakal bisa. Uga, sawise petung karo Sampeyan kanggo sawetara minggu, Sampeyan bakal njaluk pengalaman kawitan-tangan saka Partner wadon rusia lan jawaban kanggo pitakonan sing kaya ngerti bab urip ing Rusia, budaya, lan banjur apa Sampeyan pengin njaluk wong-wong mau semaur. Kawruh iki ora worth iku. Supaya ora kantun apa-apa yen sadurunge sampeyan miwiti ngomong bab rusia singles online. Nanging sampeyan bisa menang lan nggawe urip kathah luwih gampang yen sampeyan pengin ketemu wong karo marriage mentality, amarga iku ora biaya apa-apa dening ngomong kanggo Elena kang model wadon. Lan sampeyan temtunipun bisa nyimpen akèh dhuwit lan gaweyan boroske dibandhingake mung arep kanggo Rusia lan nyoba kanggo nemokake sarjana sing mbukak kanggo emigrating, lan sing bisa uga dipercaya wisata sing ora piyambak sawise sambungan cepet. Loro pitakonan bab obah: Adhedhasar pengalaman. Minangka asring mengkono, wong-owahan posisi lan emigrates kanggo negara saka USSR sawise marriage. Ana kasunyatan, Slavic girl asring nampa owah-owahan ing»omah». Sing, nalika iku cetha yen dheweke dhaup lanang, dheweke owah-owahan kutha-kutha lan negara-negara, mbok menawa kaping pirang-pirang taun (contone, salah siji taun ing Austria, setengah ing Argentina, siji kamar ing uni Emirat Arab, siji kamar ing Malaysia, etc.) Robert, aku njaluk pribadi saran yen aku kudu iku. Teka liwat kene. Aku dicenthang sapisan ing februari (mung saiki). Situs iki paling serius lan elit layanan. Iki interview pribadi kasedhiya, yen iku miskin, iku ora bakal rampung karo staff cocog. (Sanajan-h wektu preparation kanggo remet ing telung puluh menit luwih pihak wanted). Ngrampungake karo soundtrack program kanggo kula, maksimum pungkasan (paling) kasempatan nalika kabeh liya wis gagal. Lan, dening cara, padha mbutuhake lengkap fokus ngendi padha bisa ora ana ing wektu sing padha: karya, utawa riset, utawa proyèk, utawa Hobby. Aku ora siap kanggo iki. Robert, sandi pribadi rembugan kasedhiya kanggo ragad lan bisa dipesen liwat website, link ndhuwur. Elena, aku kaya kanggo nggawe loro komentar ing nanggepi artikel iki. Kanggo wektu cendhak, aku dipindhah kanggo Kirov lan ketemu rusia wanita ing supaya kanggo melu ing aktivitas saben dinten. Contone, aku ketemu telung beda siji rusia wanita mung minangka asil saka gadhah sandi dhewe kertu perpustakaan karo foto ing iku. Aku uga sing ngeweruhi sing Rusia sing banget loropaken, nanging stereotypical ngelawan definisi persahabatan, Rusia, mung perlu sawetara jenis saka prasetya. Ya, mesthi, sampeyan ora eseman ing umum lan Ya, sampeyan bisa nyekel kadhemen lan nemokake metu liyane babagan»Roger, yen sampeyan rencana kanggo manggon ing Rusia, banjur Ya. Yen sampeyan rencana ora kanggo manggon ing Rusia, nanging mung kanggo teka, banjur pindhah menyang Rusia karo pangarep-arep saka nemokake wong wadon sing bakal setuju kanggo dadi garwane lan mindhah karo sampeyan ing luar negeri nalika sampeyan lagi ana minangka wisata, iki crita liyane lan beda instalasi program. Aku pracaya yen wong-wong sing manggen ing luar negeri bakal akeh sing luwih apik mati mung ngandika rusia, siji wong-wong sing arep lan arep kanggo pindhah ing luar negeri permanen, sing nganggo basa inggris, sinau liyane lan sinau kanggo komunikasi karo wanita, nalika learning luwih. Aku artikel iki pangertèn umum, nanging iku gampang kanggo wong kanggo nggawe kesalahan mikir beda. Iki padha saran sing njaluk saka wong-wong sing wis pengalaman saka nemokake katresnan ing luar negeri. Sawise kabeh, iku ora apik kanggo omah-omah wong sing tresna budaya lan bisa enggo bareng karo sampeyan. Nresep budaya anyar iku cara sing gedhe kanggo tuwuh. Sampeyan bisa uga tresna negara loro (utawa telu). Woy, Elena, aku ngerti kabeh sing wis ngandika kene, nanging carane iku sing dadi akeh rusia wanita sing wong-wong manca sing ketemu sak acara anyar hubungan karo FIFA. Pembuangan iki padha uga turis, nanging miturut sawetara sumber warta, welasan pasangan kawangun sak Piala donya, lan miturut RT survey saka siji Rusia, hubungan karo ngunjungi manca pembuangan sing mbukak. Iki ing KONTRAS, ing ngendi sing nomer kurang saka»mung»Russian wanita. Sak macem-macem sumber warta lan pangrusak, iki DIKONFIRMASI sing ana ing SAC KOMISI karo manca pembuangan kanggo ngerteni luwih»Adam, Piala donya iki tartamtu partai madness. Iki ora bakal kelakon dina iki yen sampeyan pindhah menyang Rusia. Aku ora pikiran mung tuku tiket lan ninggalake. Aku mung matur sing iku bodho kanggo nglampahi dhuwit nalika sampeyan bisa mung mriksa metu opsi lan miwiti hubungan online nalika sampeyan lagi isih ing ngarep, mung kanggo dolar. Ngerti wanita, nilai-nilai, sing rusia wanita tenan katon kaya wong-wong mau. Nemokake sing impen lan usulan, amarga padha nindakake apa padha nindakake. Gain pengalaman. Sanalika sampeyan njaluk melu karo wong lan mikir sing maca liyane»aku ngerti kabeh». Supaya sejatine, iki tegese rusia wanita padha mung mbukak kanggo Dating manca sak Piala donya, tengen? Dadi yen wong manca kunjungan Rusia nalika ana Piala dunia, piyambakipun bakal nampa lokal negatif kontrak saka rusia wanita. Supaya apa sampeyan lagi nyoba kanggo ngomong, aku ngerti sing aku wong sing urip urip saka Logika. Logika iku KABEH kanggo kula. Dadi, ing asas, wong manca»atraktif»kanggo cah wadon rusia mung yen dheweke wis a PENGGEMAR ID watara dheweke gulu.

BIZZZARE

Liyo tanpa penggemar ID, tanpa t-shirt kanggo ngerteni luwih»Adam, panjenengan logika gedhe. Aku ora kaya kanggo padu karo wong, aku kaya kanggo setuju karo wong-wong mau. Kang ketoke apik kualitas ing wong wadon. Aku arep ngomong sing sumber sing uwuh. Ana wis tau wis»atraksi amba»kanggo women foreign saka Rusia sak Piala donya, minangka dipetik. Iku kudu wis kurang saka lanang sing padha ing negara liyane wae sak acara iki jenis, lan iku padha bocah-bocah wadon sing padha karo tamu saka negara liyane. Cantik logis kanggo sampeyan. Crita wutuh arouses akèh saka kapentingan ing hukum,»nanging ing pitakonan padha uga nuduhake SACCO bocah-bocah wadon rusia sing tanggal manca. Utamané akeh tiyang ingkang golek warta ing tengah saka Moscow ketemu akeh iki pasangan lan malah diwawancarai wong-wong mau. Padha diwawancarai akeh bocah-bocah wadon rusia manggon ing YouTube, nalika Moscow tengah lan bocah-bocah wadon melak-melak ngakoni sing attractiveness kanggo Arab lan Latin American wong-wong saka Meksiko. Wartawan-blogger uga ketemu supaya akeh pasangan hanging ing tengah saka Moscow, diwawancarai wong-wong mau, sing bocah-bocah wadon rusia padha seneng kanggo wigati Mexican, Arab Pacar. Aku weruh iku kabeh. Lan apa sing ngomong bab rusia wanita kaancam bakal punah, kanggo ngerteni luwih akeh.»

About