Mel Gibson, kanggo modern budaya pop kawruh (oke, supaya s isn t SUPAYA modern, nanging hey, sawijining s artikel, aku ngomong iku modern) coined tembung, Apa Wanita Arep, lan saiki aku arep kanggo de-bunk sawetara saka mitos perpetuated ing film iki, uga ing pikiran akeh wong tengen globe.

Nalika wong wadon iku pisanan kontemplasi hubungan karo wong tartamtu, salah siji saka iku pisanan dheweke wis looking for ngguyu lan sikap positif. Ora ana wong wadon sing kepengin kanggo dadi watara negatif Ned lan supaya wong-wong kudu keenly weruh saka carane padha nganggo bab wong liya, sing dina, lan urip ing umum.

Tansah tetep dheweke esem ing paling banget, malah luwih apik iku supaya dheweke ing jahitan ngguyu

Aku pracaya Mel iki nyoba kanggo dadi wong wadon s kanca sing paling apik, kang mesthi, sembarang nyata, poto-actualized wadon bakal pitutur marang kowe, isn t tenan apa dheweke kepengin ing dheweke mate. Don t njaluk kula salah, wanita apa arep mate sing apik banget kanca-siji padha bisa enggo bareng ngarep-arep, lan impen, kepinginan, gagal, lan bayangan karo-nanging ora kudu salah siji sing bakal padha nuduhake saben pamikiran perasaan utawa emosi karo, yen sing ndadekake pangertèn.

Kita kathah kanggo nyimpen sing jinis saka candor kanggo kita paling apik gal pen

Wanita sing arep kanggo mate dadi wong padha bisa confide ing mbukak, jujur, tanpa wedi kang biji, lan uga wong sing mbukak kanggo anyar pikirane, gagasan, lan pengalaman (lan aku ora mung ngomong bab ing kamar turu). Wanita arep nyata wong-wong sing bisa tresna lan malah ngujo kekuatan saka century bisnis ndhuweni, papan patemon nekani, isih njaluk dicekel bocah kanggo orthodontist ing wektu, wong wadon saka dina iki, LAN bisa rip dheweke mbukak ing sanes hamung wektu kanggo mbukak impish cah wadon sethitik nunggu patiently kanggo muncul lan muter. Kita arep wong sing bakal dadi kuwat, dadi jujur tanpa kang lara banget, dadi manut-malah yen padha ora setuju karo apa kita sing matur, padha isih ndhukung kita. Nalika aku ana diusir bali menyang blumbang gendakan sawise meh taun, aku ketemu aku rampung drowning ing segara arep dadi ya-wong, banget banget kanggo sandi apik dhewe (tau atine dhewe) lan tukang utawa sungkan kanggo dadi saestu jujur karo awake dhewe lan temtunipun ora karo mate potensial.

Aku bakal menehi sampeyan skenario

Aku ana ing salah siji saka populer camping free online, mriksa metu sing ana ing wilayah geografis, watara umur sandi, lan looking for bab sing padha-potensial kanggo sesambetan, ora mung FWB. Dadi, aku petung karo sawetara sregep calon, lan ing sawetara sentences utawa ing paling sawetara obrolan, padha ilang. Aku langsung lunga menyang mode riset lan aku kudu tokoh metu apa iku sing wis nyebabake iki mestine potensial bolo kanggo pindhah saka panas kanggo ora ing ngisor detik, lan unrelenting kasunyatan iki, padha NGANDIKA padha wanted sesambetan, nanging apa tenan padha wanted kanggo ndhelikake konco layar komputer, dadi sampurna ing wong s mripat, lan ora tau supaya sing kudung dadi pierced dening kasunyatan. Iku pancene hard kanggo kula kanggo ndeleng iki ing sandi dhewe interaksi, nanging nalika aku miwiti ngomong karo wanita, iku dadi cetha sanget. Saiki, sing ORA ngomong sing SABEN wong sing ngandika padha arep sesambetan jinis iki, nanging iku ora nganggo volume minangka kanggo kok dadi akeh wong-wong (lan supaya padha, wanita, banget) ana ing iki free camping kanggo taun tanpa tau tenan gadhah sesambetan bener. Aku kabeh wanita pengin wong sing wis manteb ing ati kang tanpa arrogant, jujur tanpa kang lara banget, kuwat (ora mung bisa kanggo pick munggah kursi lan pindhah, nanging saestu emosional kuwat), wis apik nilai lan moral, bakal break wong-wong mau mbukak lan nggawa metu sing anak utama, lan ndhuwur kabeh liya, bakal nggawe dheweke ngguyu saben wayahe saben dina, lan tansah ngélingaké dheweke carane rego dheweke

About