Aku maca iki statistic nang endi wae ing sawetara wektu kepungkur, lan iku ngandika sing rong cara utama sing wong ketemu wong liya kanggo sesambetan ing sekolah lan ing panggonan makaryo. Dheweke ngandika dheweke wis restaurant, supaya dheweke kudu duwe akèh wong enom sing aplikasi kanggo proyek lan karya ing sawijining wilayah. Saiki aku ngerti sing patemon karo karyawan ora cocok, nanging aku arep ngomong sing padha wis ing panggonan tengen kanggo apa padha arep. Aku ora ngerti carane lawas sampeyan sing, utawa yen sampeyan isih kudu mbuang wektu, mungkin njupuk sawetara kursus ing College lokal. Iki bakal temtunipun gawe marem wong-wong ing lingkungan pendidikan. Aku ngerti wong sing ora banget sosial, sing ora mlumpat ing garis ing ana wayah wengi utawa nindakake apa-apa, lan sing uga wis kabeh nomer telpon saka kabeh wong-wong sing njagong jejere kelas.

Aku ngerti sing sawetara wong ora aran nyaman karo kabeh Free online pemandangan, padha isin duwe foto sing dijupuk ing Internet ngendi sapa bisa ndeleng lan maca bab wong-wong mau. Nanging banjur aku krungu pratelan sing sapa dadi iki camping Free kanggo ndeleng profil sing ana ing prau padha, utawa iku ora bakal ing situs, supaya kanggo ndeleng profil sing, padha mung nggebug bal. Padha ngirim ora mikir kurang saka sampeyan, padha ngirim ora dadi isin iku, amarga sejatine padha nglakoni bab sing padha karo navigasi wong liya kang profil. Aja nyoba kanggo ketemu bocah-bocah wadon ing Mall blanja, Victoria dadi Rahasia, Starbucks, utawa liyane panggonan umum.

Padha lagi metu ana tuku kopi, lan sampeyan lagi mung kewedhen metu, nyoba kanggo miwiti obrolan

Biasane bar lan klub sing ora panggonan paling apik kanggo ketemu wong anyar. Biasane wong pindhah menyang bar lan klub ing kelompok karo kanca-kanca, nyumerepi metu karo tim lan sing paling iku. Aku ngene ngomong sangang kaping metu saka sepuluh yen cah wadon sing wuwus kanggo sampeyan lan tansah munggah obrolan mung kepengin kanggo tuku dheweke ngombe, siji-siji

About