Carane bisa aku kanggo ngerti yen Mexican punika saestu interested ing kula, lan ora mung amarga aku putih. Kang saka Meksiko, nanging dipindhah menyang Amerika sawetara taun kepungkur kanggo karya. Aku ketemu wong ing karya. Wong lanang, kang pisanan. Ing sasi pangenalan pengalaman, aku ketemu wong aku ketemu ing karya, saka karya, iku misale jek dadi jenis saka urip sosial, kanggo wong sing paling. Aku ketemu wong kita tanggal, Steve, lan kita dadi kanca gedhe, nanging iku ora romantis, malah sanadyan dheweke iku sawijining wong gedhe. Banjur ana wong liyane, Keith, sing aku ketemu fisik atraktif, lan kita wis sesambetan. Kang nguripake metu dadi goroh, supaya aku ketemu wong lan kiwa wong tanpa mulangi wong-wong kok. Mung ora pindhah karo wong yen sampeyan nemokake wong menarik, nanging pindhah karo kang karakter nalika piyambakipun nyedhiyakake sampeyan, lan yen iku kompatibel karo kapercayan lan nilai-nilai, pindhah karo wong.

Elinga yen kabeh dadi ora nguntungke, salah siji saka sampeyan bakal pengin kanggo rampung proyek.

Saiki sing aku lawas, aku ora bisa ndeleng wong aku ngomong

Aku bisa karo kanca-kanca. Aku seneng kanggo dadi profesional tinimbang banget pribadi karo wong-wong mau. Sampeyan kasengsem, nanging isin, utawa ora kasengsem ing kabeh. Dheweke katon ing kula ing kelas, pokes kula lucu, tumindak isin lan isin.

Dheweke kasengsem, nanging isin, utawa ora kasengsem ing kabeh

Dheweke katon ing kula ing kelas, pokes kula lucu, tumindak isin lan isin

About