Aku kasengsem ing gadhah nedha bengi becik, ombenan, lan ngguyu karo korea wong sing manggen ing Korea. Ora ngerti sapa carane ngendi aku bisa ketemu kuwi becik wong korea? Saran iku highly ngormati, matur nuwun. Aku ora yakin bab online nanging ora ana app disebut Mokimokis Postbox sing bisa digunakake kanggo pirembagan kanggo korea wong lanang.

Aku wis digunakake sadurunge lan ya, aku manawa sampeyan bakal njaluk ahold saka siji. Sampeyan bisa uga nyoba nggunakake Kakapo Pirembagan ngendi sampeyan bisa duwe grup chats lan telpon. Loro saka iki app sing korea nanging wong-wong kabeh ndonya nggunakake wong-wong mau.

Aku ngarep-arep aku mbantu sampeyan ing paling sing dicokot sethitik

Good luck aku kasengsem ing gadhah nedha bengi becik, ombenan, lan ngguyu karo korea wong sing manggen ing Korea. Ora ngerti sapa carane ngendi aku bisa ketemu kuwi becik wong korea? Saran iku highly ngormati, matur nuwun. Mung mikiraken dheweke minangka kanca, lan nduweni hak kanggo duwe kanca wadon lan ketemu wong-wong mau tanpa takon sampeyan kanggo ijin saben wektu siji. Yen iya t pancene tresna sampeyan banjur bakal t wis rampung supaya akeh kanggo sampeyan nganti saiki, lan mbokmenawa bakal wis kiwa sampeyan abad kepungkur. Wong lanang biasane don ‘t mikir banget rumiyin bab iki, lan iku bisa sing ora’ t malah ngerti apa salah karo wong njupuk foto karo wong wadon liya.

Kanggo jujur aku uga golek iku ora klebu nalar sing nimbang sing mbeling

Sampeyan lagi kang kebacut ditempelake, lan yen sampeyan terus kaya sing, kang bisa pungkasanipun njaluk pegel lan ninggalake sampeyan. Minangka manungsa, kang perlu ingatase hak bebas lan privasi, malah saka pacare. km app kanggo telpon lan bakal padha pitutur marang kowe bab wong-wong sing cedhak sampeyan. Wong lanang biasane ndeleng profil panjenengan lan pesen sampeyan utawa sampeyan bisa pesen wong-wong mau. Nanging app iki ing korea gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing

About