Dumunung ing bagéan kidul-kulon saka kutha Ing Amerika Serikat, new Mexico punika negara karo pribumi tradhisi, uga minangka janjeni ekonomi. Saliyane kanggo akeh profesional lan kesempatan bisnis, new Mexico uga nawakake kasugihan saka sajarah lan budaya ngurmati sing nggawe tanah iki saka pesona salah siji saka pisanan opsi kanggo romantis petualangan. Marem energi barons, salah siji saka sektor paling penting saka new Mexico kang ekonomi energi. Iki amarga kasunyatan sing wilayah saka negara sugih ing bahan bakar fosil lan alternatif energi sumber daya. San Juan gas basin paling gedhé ing lapangan buktiaken gas alam cadangan ing Amerika Serikat, lan new Mexico uga wis pinunjul cadangan batu bara ing bagéan lor-kulon saka negara. Sangang-tenths saka kabeh listrik kui dening negara asalé saka daya batu bara-murub tetanduran. Paling saka géologiné aktif Rocky gunung new Mexico, wilayah wis panas bumi energi potensial, lan kanthong saka negara sing cocok kanggo angin energi pembangunan. Ing pasir kidul new Mexico kurban paling klempakan energi solar potensial ing negara. Dadi yen sampeyan arep kanggo ketemu negara kang sugih wong, katon kanggo lenga barons, sugih Industrialis, lan perusahaan energi eksekutif ing Konvènsi pusat, konferensi, utawa kemewahan hotel ing kutha-kutha utama kaya Albuquerque lan Santa Fe. Iku wis samesthine sing utama garis bisnis ing kutha mau bakal dadi kapenuhan karo sukses profesional lan sedaya wiraswasta related kanggo sektor energi. Kawruh saka pemerintah Federal pemerintah mbuwang iku salah siji saka utama nyopir pasukan saka new Mexico ekonomi.

New Mexico kanggo saben dollar saka tax revenue diklumpukake dening negara. Iki tingkat saka bali iku luwih dhuwur tinimbang ing sembarang negara ing Uni. Pamaréntah Federal uga utama juragan ing new Mexico, nyediakake luwih saka waktu saka negara karo proyek. Lan senajan wong lanang sing digunakake kanggo pamaréntah, biso kanggo njupuk ngarep kuwi inflated gaji sing menehi pakurmatan saka apa, wong-wong sing bisa ing posisi sing luwih asring duwe akses kanggo sawetara keuntungan lan hak istimewa liyane saka relatif sawetara zeros saben sasi ing payroll. Dadi yen sampeyan lagi pemikiran ngendi kanggo nemokake wong lanang iki, banjur saperangan saka gagasan bakal bisa kanggo njelajah kutha-kutha kaya Santa Fe ing ngarep, ing njaga Nasional markas ing new Mexico, lan ing Rancho Sandoval County, ngendi njaga Nasional Arsenal dumunung. Saliyane kanggo new Mexico njaga Nasional, new Mexico negara defense Force. Liyane Federal fasilitas kalebu national observatorium lan laboratorium teknologi saka Los Alamos national laboratory (LNL) lan Sandia national laboratory (SNL). SNL ngayahi elektronik lan industri riset ing Kirtland AFB ing sisih Kidul-Wétan bagéan saka Albuquerque. Fasilitas iki uga kalebu putih Sands rudal lan satelit situs test. Liyane agensi Federal agensi kayata national Park Service, ing u. S.

Alas layanan, lan u

S. Biro tanah manajemen nggawe munggah paling saka negara, nyediakake employment dhasar kanggo populasi deso. SARAN: Ing millionaire Partai wis akèh lanang millionaires saka negara new Mexico sing looking for wanita dina iki lan njupuk nikah. Wong-wong ing seragam, ing kajaba iku kanggo kuat pejabat Federal, ing new Mexico uga luwih kamungkinan kanggo tanggal militer, utamané pasukan air. Negara wis telung dhasar udhara (Kirtland air force base, Holloman air force base, lan Mriem air force base), test lapangan (Putih wedhi rudal lapangan), lan tentara lapangan kanggo testing lan maneuvers (Fort bliss — McGregor lapangan). Lan nalika militèr paycheck ora bisa dadi iso dibandhingke kanggo urip sosial, gaya urip keuntungan lan nengsemake saka seragam uga bisa tcterms kuwat saka wisata. Mulane, nggawe manawa tanggalan sosial free kanggo performing pejabat pakaryan lan nganakake acara sosial sing saka wektu kanggo wektu, sampeyan bisa ngatur ing macem-macem stasiun saka Mexican air force, lan yen sampeyan ana begja, sampeyan bisa uga kudu luwih ayu perwira sing bakal tetep sing perusahaan

About