Aku ketemu cah ayu pungkasan wengi. Allah kawula, dheweke ana sampurna. Dhuwur, langsing, pasuryan ayu, sampurna eseman. Dheweke pinter lan apik gayane. Dheweke ngandika sampurna inggris. Lan aku ora duwe nomer dheweke.

Aku mlumpat. Aku bakal menehi sawetara saran supaya sampeyan ora nggawe kesalahan sing. Kaping kabeh, sampeyan perlu kanggo netepake sawetara jenis sambungan karo cah wadon sadurunge sampeyan takon kanggo nomer dheweke. Sampeyan bakal ora mung ngenali cute girl tengen kamar, kadhemen panjenengan pendekatan lan takon kanggo nomer dheweke. Iku dadi metu dadi aneh, medeni lan nekat. Malah sanadyan dheweke senengane sampeyan, dheweke kepengin kanggo ngerti sadurunge dheweke dadi cukup nyaman kanggo ijol-ijolan nomer. My kanca digunakake iki»shotgun»salah wengi, iku akèh fun. Nalika klub ditutup, dheweke mlaku liwat akeh njaba, nyekeli dheweke iPhone. Mung takon a nice girl kanggo ndeleng nomer dheweke. Iku mung mabuk pengalaman, lan kita kabeh wis ngguyu apik nonton gambar. Bener, iku nemu sawetara nomer cara iki, nanging aku ora nyaranake nyoba. Alesan sing cah wadon apa sing nyebar dheweke tumindak bakal langsung saka miskin kualitas lan perspektif. Maksudku, dheweke mbokmenawa menehi dhéwé kanggo supaya akeh wong lanang sing aku malah ora bisa ngelingi sing sing nalika dheweke teks. Yen sampeyan nyambungake karo cah wadon sadurunge sampeyan njaluk nomer dheweke, dheweke bakal paling kamungkinan ngelingi sampeyan lan respond to pesen. Sampeyan kudu ngelingi soko bab bocah-bocah wadon. Paling wong sing stabil jalmo. A seksi wis SACCO opsi, lan wong lanang saya accost wong-wong mau. Dheweke arang bothers njawab wong liya pesen teks nalika dheweke wis welasan lan welasan Pacar padha nyoba kanggo pirembagan kanggo dheweke luwih alon-alon saben dina. Sampeyan kudu beda saka akeh. Nalika aku ngomong»sambungake»karo cah wadon, aku ora ateges nuduhake crita urip lan impen kanggo mangsa, mung gadhah cahya obrolan apik. Panjenengan goal punika kanggo nggawe comfort karo dheweke lan pindhah ing tanggal karo sayah, seneng-seneng wong sing bakal nglampahi wektu karo dheweke. Ana ora perlu kanggo pindhah munggah ing seduction tataran utawa malah takon dheweke metu ing tanggal. Aku ora arep kanggo pindhah menyang dhisikan pendekatan lan pick munggah garis kene, kirim iki wis mung kanggo njaluk nomer telpon, nanging, mlebu munggah kanggo luwih tips Gendakan amarga aku duwe akèh iku apik ing cara. Nyoba kontak dheweke ing kapentingan Umum. Yen dheweke iku ing klub, sampeyan bisa ngomong dheweke ana ngomong bab gedhe partai dheweke lunga menyang pungkasan wengi. Utawa takon dheweke yen dheweke lunga menyang konser pungkasan minggu. Yen dheweke iku ing gedung olahraga, takon yen dheweke iku mlaku search marathon sasi sabanjuré. Yen dheweke iku ing restaurant, takon dheweke, panjenengan dheweke ngerti carane kanggo cook? Marang dheweke sing dheweke njupuk Thai kursus masak nalika piyambakipun lelungan menyang Chiang Mai. Panjenenganipun ndadékaké menarik obrolan ora mung bab kapentingan, nanging uga babagan carane seneng-seneng lan menarik urip iku arep. Sinau kanggo maca basa awak. Yen dheweke katon kaya dheweke iku ora gadhah fun, utawa kepengin kanggo mbucal sampeyan maneh. Elingi, sampeyan ora bisa tansah menang. Nanging yen dheweke wis esem lan nglaras ngobrol, banjur sengaja pick munggah telpon lan ngomong apa nomer telpon, aku bakal kaya teks kanggo dadi dicokot sethitik. Iki kudu dadi alam bagéan saka obrolan. Ora mungkasi ing kikuk ngaso lan marang kula. Supaya aku bisa njaluk nomer telpon. Gumantung ing negara sampeyan ana ing, wong nggunakake macem-macem chatting app lan cara kanggo tetep disambungake. Tinimbang nomer telpon, aku biasane takon kanggo baris ID, Viber, email, etc. Aku luwih seneng nggunakake chatting app ing nomer telpon utawa ing Facebook, nanging aku arep kanggo pindhah menyang liyane rinci saka ing cara sing luwih pribadi tanggal mengko. Oke, iki ngendi aku bajingan pungkasan wengi, aku ora tindakake aturan. Priksa manawa prawan nemu dheweke nomer telpon sanalika bisa. Yen sampeyan ndeleng bukaan kanggo takon, banjur takon. Iki wis ambruké akeh kaping, lan pungkasan wengi iki conto gedhe. Aku wis weruh cah wadon iki kanggo sawetara minggu saiki. Dheweke tansah karo grup sing padha wong lan dheweke wis gendakan, supaya Nalika aku weruh dheweke piyambak ing garis, aku miwiti ngomong kanggo dheweke. Iku nguripake metu sing dheweke iki banget becik lan kenek wong saka njaba. Dheweke ngandika dheweke wis bubar bejat munggah karo dheweke wong lanang lan siji maneh. Kita padha piyambak lan ngedika kanggo sawetara menit, lan aku ora takon dheweke kanggo nomer ing sirah, aku panginten. Uga, aku bakal takon sampeyan mengko apa ing cepet-cepet iku. Uga, kabeh kang dadakan sepuluh kanca-kanca nuduhake munggah lan lungguh mudhun karo kita ing garis. Kanca-kanca wis diwiwiti ngomong ing kuping. Banjur wong miwiti ngomong kanggo kula. Sawetara wong lanang padha ex-Pacar, kanca-kanca saka Long Crita Cekak, kula kesempatan sampurna kanggo takon. Dheweke diubengi dening kanca-kanca. Kita padha kabeh ing klompok gedhe, lan aku ora arep kanggo awkwardly ngganggu obrolan kanggo takon kanggo nomer telpon dheweke. Lali iku, sing pawulangan utama. Tau mikir bab sampeyan dhewe, oke, takon kanggo nomer mengko. Banjur kita bisa ngomong. Apa-apa bisa kelakon, lan yen Sampeyan ndeleng kesempatan, banjur sampeyan kudu tumindak SAIKI. Iki ditrapake kanggo kabeh ing urip. Takon cah wadon kang nomer telpon ing ngarep saka dheweke kanca-kanca normal. Nanging, nalika dealing karo konservatif budaya saka manca bocah-bocah wadon, sing asring padha sumelang ing bab sing gambar. Ing conto iki, wong-wong iku Vietnam, lan iku ora bocah-bocah wadon bar, senajan dheweke tresna kula, dheweke bisa aran aneh menehi dheweke sawetara kanggo sawetara manca kanggo everyone dheweke iku looking for. Mung pindhah karo roso ing cara iki. Aku mutusaké sing iki ora wektu sing apik. Yen sampeyan ora bisa njaluk nomer rauh, aja padha sumelang. Aku asring takon cah wadon pitakonan bab nomer kanggo mungkasi obrolan. Biasane metu saka pendjalok, amarga aku duwe kanggo pindhah. Sawise obrolan brief, dheweke ngandika ngandika kanggo kula,»Hey, aku nyuwun pangapunten, aku ora duwe kanggo pindhah.»Aku kaya kanggo terus obrolan iki wektu liyane. Apa kang nomer panjenengan, supaya aku bisa teks dheweke mengko.»Asring sibuk punika bab apik.»Malah sanadyan aku tetep ing garis, aku ngomong,»Oke, iku becik ngomong kanggo sampeyan, nanging saiki aku kudu njaluk bali menyang kanca-kanca. Ayo kang ngganti nomer akeh luwih cepet page.»Iku gumantung ing apa sing arep kanggo apa.»Mungkin aku bakal ngomong,»Oh, aku nyuwun pangapunten yen aku kaya kanggo tetep lan ngobrol, nanging aku arep kanggo maca buku kanggo anak wuta ing panti.»Kita bakal pirembagan ing Facebook mengko.»Mung dadi kreatif karo iku. Pungkasan piece saka saran kanggo dadi kandel. Ing kasunyatan, yen sampeyan kaya cah wadon, mung takon dheweke metu ing tanggal. Iki punika bab awon sing bisa kelakon. Iku dheweke sing bakal ngomong»ORA LAN», apa wae. Dheweke bakal nemokake wong liya. Panas enom bokong SAKO iku kabeh liwat planet. Ora nyumerepi munggah ing cah wadon. Aku ngerti apa iku kaya nalika aku urip ing Amerika, aku ngatur game karo cah wadon lan emosional nandur modal dhuwit. Aku tansah nindakake Aku wanted kanggo nindakake kabeh tengen, lan nalika iku ora bisa metu, aku banget wagol. Aku tansah makarya hard lan njupuk wong. Saiki sing aku wis wis ing Asia kanggo luwih saka taun, gesang kawula wis diganti, aku ora care apa mengkono. Yen aku kaya cah wadon, aku lunga menyang dheweke lan miwiti obrolan. Yen dheweke ora ing kula, aku bakal pindhah menyang dheweke lan golek wong liya. Aku tau menehi mratelakake panemume, kapindho. Dipping menyang kahanan iki tanpa gawe kuatir bab kasil mbantu kula game akèh. Tinimbang psychoanalyzing aku lan njupuk cedhak panas cah wadon kaya wedi terwelu, aku tenang pendekatan sembarang klompok bocah-bocah wadon lan miwiti obrolan. Aku biasane njaluk eseman lan kapentingan saka grup. Nalika sampeyan mungkasi gawe kuatir supaya akeh bab kasil, sampeyan bisa santai lan seneng obrolan tinimbang mikir bab langkah sabanjure utawa»game Yen sampeyan lagi gemeter, iku tegese sampeyan lagi mikir bab sampeyan dhewe.

Mungkasi tulisan iki

Santai lan pindhah karo aliran. Iki ora urip utawa pati. Aku pangarep-arep iki bakal bantuan sampeyan. Asring banget, wong lanang lumaku metu saka klub lan kick Menaksir kanggo ora takon kanggo sing panas cah wadon kang nomer telpon. Sampeyan kabeh kudu nindakake iku duwe bal kanggo njaluk cedhak lan njupuk kauntungan saka kesempatan, yen ana salah siji. Asring banget lanang bisa ora supaya munggah karo kaping lan takon kanggo nomer. Iki koyo paling awon saka dateng ing kula sing aku ngerti kedaden pungkasan wengi. Kabeh iki arep uga karo cah wadon iki, lan aku manawa aku wis nandang gerah nomer dheweke yen aku takon dheweke sadurungé. Aku ngerti ngendi dheweke. Aku bakal teka maneh bengi lan njaluk nomer dheweke. Iki ora liwat nganti aku menang

About