Aku duwe kanca sing lunga kanggo ijol-ijolan ing Seoul lan dheweke tanggal wong korea kanggo nalika. Kang misale jek becik lan kabeh, nanging yen padha ketemu kanca-kanca kang, kang nemu banget adoh lan kadhemen menyang dheweke. Maksudku, babar blas ragal t ngakoni dheweke ing kabeh. Kadhang utawa amarga dheweke isin yen dheweke ora korea. (isih. Aku duwe kanca sing lunga kanggo ijol-ijolan ing Seoul lan dheweke tanggal wong korea kanggo nalika. Kang misale jek becik lan kabeh, nanging yen padha ketemu kanca-kanca kang, kang nemu banget adoh lan kadhemen menyang dheweke. Maksudku, babar blas ragal t ngakoni dheweke ing kabeh. Kadhang utawa amarga dheweke isin yen dheweke ora korea. (isih Asian sanadyan) Plus, aku ndeleng ing drama korea lan kabeh, korea wong kathah kanggo surak-surak akèh, lan malah kanggo wanita nalika padha njaluk kabeh duka lan kabeh. yup, thanks everyone kanggo ndeleng. dadi, umum aran iku ing tingkat saka kaunggulan antarane priya lan wanita ing masyarakat korea. iki mung curious bab carane bener iki masalah sing nggambarake ing dramas, sanajan padha bisa dadi luwih utawa kurang kae. thanks maneh aku nikah kanggo korea lanang, lan aku wis ngeweruhi akèh beda antarane wong korea ing umum lan Western wong aku tansaya munggah watara. Kula bojomu iku apik kanggo kula, nanging aku don t mikir iku khas korea lanang. Akeh munggah, dheweke weruh bapake mercilessly ngalahake ibuné, trash omah, njaluk tahap lan pindhah metu karo kanca-kanca kang kanggo gamble lan ketemu wanita kabeh wektu, sadurunge dheweke pungkasanipun malmpah metu ing wong-wong mau. Aku mikir sing amarga saka iki bojoku tansah resented kang rama lan ngindari tumindak kaya wong ing kabeh biaya. Aku wis katon persil saka spousal planggaran saindhenging wektu ing Korea antarane pasangan liyane, sanadyan. Aku bisa ngomong sing menehi s ora biyasa ing korea budaya kaya iku ngendi aku saka. Contone, aku wis katon Korean TV nuduhake yen alamat perkawinan konflik. Nalika bojomu iku ngantem munggah bojoné, padha biasane nggambar bojo minangka gadhah pantes iku. Ing Western budaya, sawijining s umume sarujuk yen apa-apa bojo bisa ngomong mbenerake fisik panganiaya marang dheweke, lan media bakal tau nggambar bojo penyalah gunaan ing cahya positif. Mesti wae, ana persil saka penyalah gunaan sesambetan ing bagean liya ing donya, nanging aku iku luwih ditampa dening masyarakat umum kene. Bojoku wis tau kenek kula, nanging cenderung kanggo njaluk kathah liyane emosi sak konflik saka sing paling Western wong bakal, lan sing s prabédan liyane aku wis ngeweruhi. Nanging, iku uga banget maha ing kaping. Apa maneh nyebutke karo kanca-kanca sing mbokmenawa amarga kasunyatan sing dheweke ora korea. Ing korea, non-korea Asia sing ora katon minangka witjaksono kanggo Koreans, supaya wong sing mbokmenawa ora aran sethitik isin dening dheweke. Ing kaping lawas ing Korea, wong-wong sing unggul ing kulawarga. Wanita status sing banget kurang. Nanging saiki enom Koreans luwih romantis lan alus, kados para pinituwa. Nalika aku ana ing Korea, a kanca marang kula bab iki. Nalika saperangan njaluk nikah, cah wadon kulawarga wis kanggo menehi presents lan mbayar kanggo pesta, wong wis nampa kabeh keuntungan lan presents diwenehi sing miturut peringkat saka wong. Yen wong iku ing peringkat paling dhuwur ing masyarakat, kayata dhokter, girl bakal duwe kanggo menehi mobil, omah lsp. Kaya Indian wadon. Ing wektu kepungkur, s legal kanggo wong kanggo ngalahake bojoné. Nanging saiki hukum wis diganti. Sawijining s ilegal kanggo planggaran wong wadon. Tho, aku isih ndeleng sawetara saka Koreans oleh warisan pribadine saka para pinituwa. Sawise nalika aku ana ing angkat saka resor ski, lanang korea napuk bojoné supaya hard ing ngajeng kula lan sandi tuwane, nanging bojo katahan bisu. Aku ora yakin bab wong korea ing umum nanging aku mung tanggal wong korea maneh amarga padha wis dianggep kula supaya uga, padha sing lanang, jenis, nimbang, lan banget romantis saka telung Koreans sing aku wis tanggal saiki. Padha ora kaya putih wong lanang lan senadyan kang alus kanggo wanita padha banget protèktif lan lanang senadyan apa tv masyarakat nggambarake wong-wong mau. Woy, ing sandi gendakan wis korea. Aku mikir iku pancene gumantung ing wong. Panjenenganipun ngruwat kula uga, bener, panjenenganipun ngruwat kula kaya putri. Aku ora Korean sanadyan, aku Pampanga. Lan aku ngerti akèh kanca-kanca (Koreans lan Filipinos). Padha ngerti babagan kula. Aku ora kabeh Koreans sing kaya utawa aku mung begja. Ana soko aku don t kaya bab wong. Ngundakake swara ing tengah saka bantahan. Malah kanggo kula lan kanggo kanca-kanca banget. (bocah-bocah wadon lan lanang) aku iki nyoba kanggo pitutur marang wong padhang mudhun nanging iku paribasan iku kaya sing. Sawijining s normal kanggo wong. Aku ngandika sawijining sopan. Aku ngerti wong iku nyoba kanggo ngganti iku, wiwit kang urip kene ing Filipina kanggo dangu. Sawetara korea wong lanang don t ngerti carane kanggo nambani sing wadon luwih westernized cara amarga bapak sing lawas sekolah lan padha mbokmenawa tau sekseni lan sinau wae pimp playa gerakane saka wong-wong mau. Aku ngerti aku ora t. Mung pindhah karo korea-Amerika wong lanang.

Aku ngerti carane kanggo nambani wong wadon. Nguripake ing sawetara Barry Putih, pour sawetara anggur, lan nonton sawetara Nekat ibu rumah tangga. Aku duwe kanca sing lunga kanggo ijol-ijolan ing Seoul lan dheweke tanggal wong korea kanggo nalika. Kang misale jek becik lan kabeh, nanging yen padha ketemu kanca-kanca kang, kang nemu banget adoh lan kadhemen menyang dheweke. Maksudku, total. Adhine nikah Korea wong sing planggaran dheweke ajeg. Nalika kulawargané njaluk bebarengan kanggo preian, adhine s Korean bojomu verbally planggaran adhine ing ngarepe everyone. Saiki, iki korea lanang s langsung nyiksa iku ajeg kedadean acara ing kita liburan kulawarga njaluk bebarengan. Kita wis kabeh njupuk iku minangka sanadyan iku bab normal saiki. Ora ana siji bisa ngomong apa-apa amarga adhine ngandika dheweke korea bojomu iku ok. Dheweke ora t tumindak seneng maneh, ora kaya dheweke digunakake kanggo sadurunge dheweke nikah. Maksudku malah sanadyan iku mung drama, sampeyan kudu mikir sing drama tansah adhedhasar mati pop budaya lan sawetara bayangan saka kasunyatan. iku bisa duwe soko apa karo pikiran sing utawa carane padha digawa munggah ing masyarakat, tuwane, kanca-kanca, lan sekolah. Gawe piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing

About