Dating bisa dadi angel kadang-kadang. Patemon pangarepan panjenengan wujud liyane bisa uga ora tansah gampang. Nanging nambah ing ndhuwur sing budaya sing beda lan sampeyan tak kabèh anyar box pandora. Maca ing kanggo ndeleng apa nyana yen sampeyan arep kanggo tanggal ing Korea. Patemon singles ing negara endi wae bisa dadi tugas satunggaling perkawis ingkang ngajrihi. Makane ing Korea, paling saka cupid kang karya wis rampung liwat kanca-kanca. Tinimbang ninggalake iku nganti kasempatan manggihaken (kang bisa kasil ing gedhong manca), Koreans luwih seneng potensial bolo duwe referensi kanggo nggawe manawa loro sing bakal dadi (kanggo sawetara jurusan) sing cocog. Duwe kanca sing minangka buffer bakal nggawe manawa dheweke ora sawetara edan tahap sing bakal teka banging ing lawang ing AKU. Wuta tanggal ing Korea iku arang banget umum lan salah siji saka cara sing paling umum kanggo ketemu wong ing relatif ‘aman’ cara. Wigati: Mesti wae, iki ora mung cara Koreans ketemu potensial bayi mamas lan daddies. Wong ketemu ing sekolah-sekolah, karya, acak ketemu ing lurung-lurung, etc. Nanging lelenggahan iku salah siji saka sing paling disenengi cara kanggo ketemu singles liyane. Ana lagi malah sawetara liyane»jinis»tanggal wuta, nanging wong-wong sing khusus kanggo macem-macem tujuan: rapat — klompok tanggal wuta, biasane kanggo college siswa. Klompok saka wong-kanca bakal ketemu klompok gendhakan kanggo hangout lan duwe wektu apik. Tanggal wuta disusun dening tuwane. Iki banget serius tanggal, ngendi loro katelu duwe pangarepan saka pernikahané tengen saka awal (kalebu utamané tuwane). Umum tampilan saka tresno ing Korea ora mbukak minangka iku uga ing bagean liya ing donya. Senajan generasi enom kang mentality wis ngalami owah-owahan, akeh Koreans sing isih ora mbukak kanggo ngambung ing umum. Prasaja pecks bisa dadi lumayan kanggo sawetara, nanging sing paling Koreans bakal nolak kanggo katon ing umum agencies ing salah siji saka wong-wong film-gaya mbukak tutuk ambungan. Malah soko minangka prasaja minangka la wujud liya-liyane bisa dadi dicokot luwih kikuk saka apa sing lagi digunakake kanggo. Sampeyan bisa marang kanggo hawa anyep metu yen sampeyan lagi kang banget affectionately touchy ing sepur Seoul. Nyekeli tangan lan ngubungaké penyelundupan, nanging, sing cukup umum. Yen sampeyan lagi nggandhol metu karo Koreans, sampeyan bisa uga pengin kanggo pamisah bill korea cara. Sing nalika wong siji kebayar kanggo bill lan liyane wong bakal mbayar kanggo babak sabanjure. Sawetara kontemporer Koreans luwih seneng kanggo pamisah bill roto-roto, lan sing kelangan yen sampeyan lagi kanca-kanca lan kabeh. Nanging yen sampeyan lagi partner ing Korea, sing jenis amba noon (mbokmenawa related kanggo sing rumit konsep saka Jong). Nalika arep restoran, cafe, bioskop film, utawa es krim toko, iku laku umum kanggo wong kanggo mbayar ing saben sing mandheg. Saiki, sing kebayar kanggo apa iku munggah kanggo debat kanggo kabeh pasangan sak Korea. Sawetara lawas sekolah korea bolo mbayar kanggo kabeh, nanging bubar, akeh wanita korea wis aturan sing nuduhake, banget. Supaya, iku pancene gumantung ing wong. Saperangan budaya ageng ing Korea, lan yen sampeyan lagi kene karo korea shorty, sampeyan bakal duwe kasempatan kanggo seneng kabeh tunjangan saka kang bagean saka saperangan ing Korea. Kanggo dismay saka sepi siji wong ing Korea, saperangan shirts sing kabeh nesu lan sing banget katon ing ngendi wae kowe. Iku cetha pranyatan kanggo donya kanggo ngomong,»Sampeyan lagi MINE»(opsional kajaba:»MUHAHA»). Sampeyan bisa njaluk saperangan ring kanggo Mengeti Dina (pirsani ing ngisor), kanggo wara-wara katresnan ing ring wangun. Kang saperangan bisa highly hubungan umum. Karo bilih, sing highly katon sisih free ing Korea. Ana akeh wong ing Korea sing ora pembuangan kang liwat-the-top saperangan-y lan nolak kanggo njaluk saperangan shirts lan dering. Iyo, iku sethitik banget akeh kanggo sawetara Koreans banget Weruh iki Korea Q A bab apa Koreans nyandhang saperangan shirts. Wong ing saindhenging donya ngrameke tahunan ambal warsa tenan lovey-dovey pasangan ngrameke saben wulan ambal warsa lan unhealthily kepengin banget cah enom ngrameke malah luwih asring. Nanging ing Korea, iku dicokot sethitik beda. Mesti wae, amba tahunan tondo sing ngrayakake mung padha. Nanging pancacahan sasi, korea sami menyang lovey-dovey pasangan sing ngrameke saben wulan tinimbang bakal ngrameke ambal warsa ing denominations saka dina (I. e). Iku luwih umum kanggo luwih enom lan luwih affectionate pasangan kanggo ngrameke cara iki, supaya ora everyone kebayar manungsa waé kanggo iki. Nanging iki mesthi korea cara kanggo ngrameke kang ing katresnan. Wigati: Sadurunge sampeyan dhadha metu tanggalan kanggo miwiti ngetang saben dina, mung nggunakake dina kalkulator ing Tau. Umumé ngandika, sing paling wong-wong sing fisik kuwat saka sing gendhakan, lan akeh wanita duwe tas amba kebak rodo undefinable»kuwi.»Lan ing Korea, iki umum bener sing practicalities. Nalika hanging metu karo gendhakan, akeh wong korea bakal kurban kanggo terus sing gendakan kang tas amba kebak misteri kanggo nyimpen aching pundak watara semenanjung. Ana ngedeni saka looking aneh nalika nyekeli tas karo jambon lan frills ing Korea, iku laku umum kanggo wong-wong terus grisliest saka tas. Yen sampeyan lagi wong, kabeh sing siji-bersenjata pakaryan sing padha nalika sampeyan padha siji bisa teka ing handy. Ora apa-apa kaya spooning wengi adoh ing comfort saka dhewe amben. Nanging yen sampeyan lagi ing Korea, sampeyan bisa uga kudu cara kurang spooning mau saka sampeyan lagi digunakake kanggo, minangka iku luwih umum kanggo wong jomblo kanggo manggon karo tuwane. Lan malah yen tuwane sing babar blas liberal karo idea kabèh sing bocah-bocah gadhah hubungan ing kamar sabanjuré lawang, akèh-akèhé saka korea tuwane sing ORA kelangan karo iku. Mesti wae, akeh wong siji ing Korea urip dewe, banget, lan sing nalika iku munggah kanggo individu. Nanging nalika urip karo wong tuwane teka minangka bagéan paket, iku owah-owahan iku munggah kathah. Kaya Sing panginten curfews padha rampung nalika sampeyan banjur mati kanggo college. Nanging ing Korea, curfews sing isih relatif umum kanggo wong-wong isih urip karo emak lan daddy. Lan sanajan kita kaya kanggo ngomong iki merata bener kanggo wong-wong lan wanita, sayangé iku luwih umum kanggo wanita kanggo duwe daddy-dileksanakake curfews saka iku kanggo wong. Umur lan status employment ora bisa nolak»anggere sampeyan lagi sing manggen ing omah iki»pitakonan, lan sing kadhangkala bisa kasil ing wanita ing perdana saka sing partner urip karo curfews sadurunge tengah wengi. Curfew wektu munggah lan perlu kanggo pindhah ngarep dening mendhoan. Sawetara sing paling tanggal bisa njupuk panggonan ing ngarep. Sampeyan ngerti jinis: lilin, anggur, lan Marvin Gaye. Nanging ing Korea, wiwit dadi akeh wong manggon karo penasaran lan kepengin weruh tuwane, akeh Koreans luwih seneng kanggo nyumerepi njaba adoh saka anggota kulawarga. Dadi, mayoritas saka wektu pasangan bakal nglampahi karo saben liyane njaba saka ngarep. Tegese judhul metu kanggo sawetara saka Seoul kang unik lan quirky tema kafe utawa mungkin malah nemokake sawetara apik pangan korea ing didhelikake pasar watara Seoul.

Yen sampeyan seneng gendakan casually lan mung gadhah wektu sing apik, tuwane mbokmenawa ora teka menyang rumus. Nanging yen iku tau njaluk tenan serius karo pacar utawa gendakan, sampeyan bisa uga kudu ngomong bab marriage. Lan nalika nerangake kanggo korea kekawin, tuwane biasane duwe ngomong final. Yen tim mama lan papa ora kaya sampeyan, sing paling kamungkinan tegese mburi saka korea hubungan katresnan minangka akeh Koreans nemokake iku banget angel kanggo pindhah marang wong tuwane, utamané nalika nerangake kanggo marriage. Iku nyedot, nanging apa bisa ngandika kanggo wong wadon sing digawa sangang-pound ham ing dheweke weteng kanggo sisih luwih saka taun.

Sampeyan menang momma

Amarga wong-wong sing wedi tuwane sing bisa sijine sing panas roman kanggo liyane, iku ora umum kanggo introduce anggota kulawarga anyar pacar utawa gendakan. Sing biasane dilindhungi undhang-undhang kanggo nalika sampeyan ngerti sesambetan njupuk serius. Nanging ing Korea, sampeyan bisa uga ora bisa ngenalaken menyang kanca-kanca salah siji. Senajan akeh Koreans bakal babar blas introduce sampeyan kanggo everyone, kang dheweke mangerténi, sawetara wong ing Korea ora arep kanggo ndeleng George Costanza kang»Donya Kadadosan»teori teka bener. Iku bisa uga bakal kelangan kanggo nyumerepi metu karo kanca-kanca teknologi saka kelas photography. Nanging sampeyan bisa uga ora tau ketemu liyane pinunjul college konco. Kita padha ora arep iki donya kang njeblug saiki, apa kita

About