Ing Meksiko, akeh tradhisi langsung rapat-rapat darmabakti kanggo sesambetan. Nalika wong enom ing kutha-kutha gedhe uga dipengaruhi dening Amerika Serikat, residents deso bisa terus bali tradhisi, utamané sing diatur dening Katulik nilai-nilai lan adat saka Mexican kulawargané. Minangka umume ing Meksiko, hubungan antarane wong lan wong wadon wiwit karo wong nguber wong. Wong wadon tradisional ngarepake wong kanggo pindhah cara dhewe, salah siji kanggo tari ing partai utawa klub, utawa ing tanggal. Nalika wong enom ing kutha-kutha gedhe bisa nganggo paling modern, deso lan konservatif sifat ing propinsi kanggo bakal kanggo laku iki.

Wong-wong sing biasane jenis, mbukak lawang kanggo wong wadon lan narik metu kursi.

Wong kudu romantis lan uga-educated

Tradisi populer ing Meksiko lan liyane spanyol-speaking negara»piropo»- cara kang wong nuduhake kapentingan ing wanita. Pironas ana ing katresnan karo komentar ing wanita, sok-sok malah fondling, kaya»mi amour», kang tegese»katresnan», lan»jambu», kang tegese»ayu»utawa»ayu». Liyane Mexican arep bali menyang tradisi»Serenata», laku kang penggemar nerangake ngarep karo kapentingan katresnan karo Mariachi gitaris utawa Serenade, utawa sings kanggo dheweke. Wong terus sing nganti bojoné godhong omah kanggo ketemu wong. Yen wong wadon ora kaya suitor, dheweke ora arep njaluk melu karo wong. Cara tradisional, wong wadon enom manggon karo kulawargané nganti marriage. Yen kulawarga ora kaya cavalier, kulawarga bisa uncalan banyu ing wong. Ing Meksiko wong biasane menehi partner kembang, coklat, alus dolanan, lan liyane token saka penghargaan minangka bagéan saka proses pangenalan. Wong-wong tradisional mbayar dening tanggal. Cara tradisional mung Mexican wanita, wanita kathah dadi konservatif, nunggu hubungan serius sadurunge awake dhewe melu ing sanggama seksual. Wong risiko pungkasan hubungan yen nempatno meksa ing awake kanggo meksa piyambak kanggo duwe jinis, utamané ing deso provinsi, uga antarane enom lan inexperienced. Bet Kono punika penulis saka Los Angeles, dheweke ana stylist, kaendahan, kesehatan, fitness, lan pawarto kanggo Ing Avenue majalah ing San Fernando lebak. Dheweke iku publicist lan artis wakil karo klien ing Lor lan kidul California. A lulusan saka Vanderbilt University, Kono ngemu jurusan ing spanyol lan fine arts

About