Wiwit aku wis katon dadi akeh video saka sesambetan long-kadohan patemon kanggo pisanan lan aku panginten ‘Gosh, iki supaya nengsemake. ‘Aku mutusaké kanggo nggawe siji aku. Kula pacar saka Korea kesah km mung kanggo ketemu kula lan aku bisa sajujure ngomong, ora ana siji wis tau rampung kuwi manis bab kanggo kula. Iki wong iku apik tenan, lan aku rumangsa dadi rahayu. Kanggo wong-wong sing ana ing long-distance, tau menehi munggah. Aku ngerti gadhah kuwi kadohan ing antarane bisa dadi tenan angel, nanging iku pancene worth iku nalika sampeyan ketemu saben liyane.

Kita lagi ing long-kadohan sesambetan. Wong biasane ngomong sing dawa kadohan sesambetan sing mokal amarga sampeyan ora bisa ndeleng saben liyane, nanging aku ora setuju karo sing. Kadohan ora matter nalika sampeyan pancene tresna saben liyane. Yen sampeyan duwe sabar lan katresnan kanggo wong, iku bisa kanggo duwe hubungan. Malah yen nunggu tenan hard lan dipercaya kula, aku sengit kadohan mung minangka akeh sing nindakake. Saben wektu nalika aku kudu ngomong pamit kanggo sandi gendakan, iku kang nggegirisi, amarga kita ngerti kita ora bisa mirsani saben liyane kanggo wektu sing dawa banget.

Iku angel

Nanging kita bisa njaluk liwat iku, amarga kita ngerti sing pungkasanipun, kita bakal mungkasi munggah bebarengan. Lan ing pungkasan, ana ora bakal bali pesawat

About