Dadi, yen sampeyan isih pemikiran apa mantunaken masalah ingkang guyub penting ing sesambetan, kita ngerti jawaban. Sesambetan njupuk panggonan antarane wong loro lan sing diputer metu ing lemah umum. Iki umum lemah mantunaken masalah ingkang guyub, lan iku dhasar lapisan kanggo sesambetan setya. Mantunaken masalah ingkang guyub wis umum mangertos minangka menehi munggah soko supaya kanggo nggayuh panggonan saka pangerten karo partner.

Ing sawetara titik ing sesambetan sampeyan lan partner bakal duwe pendekatan beda, mratelakake panemume utawa pengin. Ing titik iki, salah siji saka sing perlu kanggo ngakoni, utawa alternatif sing luwih apik kanggo mantunaken masalah ingkang guyub. Mantunaken masalah ingkang guyub iku sawijining ‘negara penengah antarane bertentangan alternatif ngrambah dening teknologi kalonggaran’. Iki sisih positif saka mantunaken masalah ingkang guyub — nalika sampeyan ketemu ing tengah. Ing goal punika mantunaken masalah ingkang guyub bebarengan ono gunane — yen sampeyan gain, ora ilang, liwat kalonggaran. Saben partner kudu seneng karo kasil. Nanging, iku uga ditetepake minangka»maedahi acceptance saka standar sing luwih murah tinimbang iku seng di pengeni». Iki ing sisih mudhun saka mantunaken masalah ingkang guyub. Kanggo kasil mantunaken masalah ingkang guyub ing sesambetan, sampeyan kudu ngerti target antarane kurban vs mantunaken masalah ingkang guyub. Mantunaken masalah ingkang guyub kudu tau dadi kurban saka angka inti, kapercayan utawa perlu. Sing nalika ukuran wis tipped adoh banget ing salah arah. Loro saka iki penjelasan nyorot mbantah alam mantunaken masalah ingkang guyub. Iku bisa dadi loro résolusi lan demise saka sesambetan. Dadi carane ora mantunaken masalah ingkang guyub muter metu ing laku. Mantunaken masalah ingkang guyub ing sesambetan bisa dadi angel tumindak wawas.

Iku wis disebut perlu ala

Nanging, kemampuan kanggo mantunaken masalah ingkang guyub skill terkenal tengen pribadhi lan profesional sesambetan. Kita bisa ora tansah dadi tengen, nanging yen kita tansah menehi ing, rembugan bisa nimbulaké kanepson. Ayo kang njelaske nganggo bentuk garis skills penting saka sukses ngemot. Mantunaken masalah ingkang guyub ora tansah gampang. Kadhangkala sing menang sethitik, kadhangkala sampeyan bakal kelangan sethitik. Nanging yen loro saka sing ora cumadhang kanggo kurban ing sesambetan, kemungkinan sing sampeyan bakal tekan prapatan ing sesambetan sing bakal nggawa iku kanggo mecah nyegah. Supaya, ayo kang ndeleng ngendi sampeyan ngirim lan ngirim ora bisa nyemangati ngemot ing sesambetan. Lawas axiom seneng bojo, seneng urip termenung saka bebener tartamtu. Sesambetan akeh bahagia nalika panjenengan partner seneng. Nanging sing ora ateges padha duwe kanggo njaluk sing cara mung. Kang krungu lan mangertos dhasar kanggo sambungan. Sawetara wilayah sing perlu kanggo nggayuh persetujuan ing minangka padha mbentuk bagéan saka saben dinten gesang. Gadhah serius partner, tegese sampeyan bakal duwe kanggo nyegat masalah tartamtu ing sadawane dalan. Lan iki panggonan ngendi rembugan kebayar mati. Krungu metu saben liyane, nyambung lan nggawe sambungan pendekatan. Masalah sing mbentuk basis saka carane sampeyan manggon metu urip bebarengan bisa njupuk sethitik rembagan kanggo tekan panggonan sing ngendi sampeyan loro aran ngakeni lan ditampa. Nanging sijine ing efforts kanggo nglintasi gedhe dibagi lan golek sesambetan lemah tengah ing iki masalah dhasar. Seneng katresnan perangan kang adil urip seneng. Kabeh mantunaken masalah ingkang guyub adhedhasar menehi lan njupuk, nanging ana ora bisa menehi lan njupuk ing sawetara dhasar. Hubungan ngirim ora infringe ing tartamtu faktor inti. Hak-hak lan kabutuhan ngirim tau bakal nerak dening partner. Iki ana ing wilayah ngendi sampeyan kudu ora gawe mudhun, lan mantunaken masalah ingkang guyub bakal bener bakal menehi hasil mbobol. Iku cara utawa dalan gedhe iku ora paling accommodating sikap. Nanging, yen partner kepengin sampeyan kanggo mantunaken masalah ingkang guyub ing masalah dhasar kanggo dhewe identitas lan nilai-nilai, iku mung bisa dadi wektu kanggo miwiti mlaku-mlaku adoh. Ora mantunaken masalah ingkang guyub yen iku tegese mudhunake standar kanggo kurang saka sing pantes. Iku bab nggawe padha lapangan playing kanggo nadhahi loro individu.

Iku ora bab conceding ngisor standar

Goal sampeyan kudu loro-lorone bisa nyedhaki iku kanggo njaluk paling apik kaloro donya. Elinga yen pendekatan kanggo mantunaken masalah ingkang guyub ngirim dadi awal saka sambungan lan ora kudu mesthi. Owah-owahan, tuwuh lan ngganti bebarengan. Sinau kursus lan nggawe paling karo apa sing wis — compromises bisa minangka fleksibel sikap kudu. Nggunakake individu kekuatan lan kelemahane, persepsi lan nilai-nilai kanggo nggedhekake, lan ora kontrak saben liyane donya. Mantunaken masalah ingkang guyub ing sesambetan bisa pave dalan kanggo kabingahan

About