Ayu Mexican wanita kanggo panas Latin pernikahan, Meksiko ora mung negara ayu, nanging uga negara karo wanita ayu.

Ana akeh wong sing neng Meksiko ing liburan lan uga nyana katresnan kanggo nggayuh wong-wong mau nalika lagi ana. Internasional Free iku ora soko sing millionaires isin adoh saka dina. Karo nomer nambah saka turis ing Meksiko kutha-kutha, liyane lan liyane Niggas sing njupuk nikah utawa ngetik menyang sesambetan karo wong-wong mau. Saiki, nalika akeh ing Meksiko kathah dadi campuran, sing paling saka wong-wong sing tiba cendhak Niggas sing Western wong.

Amarga

Sawetara saka wong-wong mau mung tiba ing katresnan karo bojoné mata, nalika wong tiba ing katresnan karo Niggas amarga dheweke iku beda saka liyane Western wanita. Minangka aturan, Western wong wadon bisa dadi ateis, pracaya ing kebebasan lan kamardikan saka dhéwé, malah sanadyan dheweke ora duwe siji

About