Wong wadon sing tindak shopping disebut polisi sawise nemokake wong ing ngisor iki dheweke kanggo Westchester tengah masyarakat. Ing sawetara titik, dheweke ngandika, wong sijine ing sel telpon ing trash bisa ing lantai lan di-push menyang dheweke, miturut laporan dening Richmond Kaping-Warta.»Dheweke rauh ngeweruhi sing sabanjuré kanggo dheweke ing lantai, troli karo telpon — telpon kamera nuding munggah, ing nyoto nyoba kanggo njupuk gambar saka dheweke ing dheweke rok,»ing laporan polisi ngandika.

Miturut polisi, kang limang kaki wolung lan abot rong atus kilogram.

Dheweke wis rambute werna abu-abu lan ngagem khaki kathok cendhak lan dampikes biru sing ngandika»St

Mary’ s College.»Polisi dirilis a foto saka suspect ing pangarep-arep sing identitas kang bisa dicethakaké, laporan CBS News.

Polisi takon sapa karo informasi kanggo nelpon Chesterfield polisi — utawa CID

About