Umur rata-rata saka negara legislator ing tingkat nasional, nanging sing wis ora wis nahan ing agensi hukum pelaksanaane kanggo nyekeli kantor

Enom kapilih, lan malah paling tuwa ana kiwa piyambak

Kanggo gawe marem enom panjang-taun-lawas negara dprd ing negara, kang minangka adoh minangka kita bisa ngomong. CORRECTION: iki kirim Iki wis dianyari kanggo nggambarake kasunyatan sing AJ Edgecombe kang mbah kakungipun, ora rama, iku negara Senator lan sadurunge negara wakil

About