wis saya madhep masalah nalika nerangake kanggo tetep curb ing kedhaftar sing miscreants lan muter prank ing wong liya. Supaya ana wis masalah kacarita dening kedhaftar sah lan mundhut saka lalu lintas kanggo wong-wong. Minangka ana nomer saka wong-wong sing nyalahi panggunaan situs lan cenderung kanggo nggawe pangguna ora adil, pendhaftaran minangka pengguna wis ditugasi. Layanan iku mung kasedhiya kanggo wong-wong sing taun utawa lawas.

Empu kedhaftar sing strip utawa njaluk wuda ing ngarep kamera, melu ing obscenities lan prilaku seksual bisa begalan èfèktif. Situs wis SMS kode generasi lan verifikasi rencana ing panggonan saiki. Kanggo pangguna kanggo bisa ditampa lan diijini kanggo digunakake minangka layanan, wong bakal dikirim SMS kode kang bakal kui acak. Pengguna wis jinis ing kode sing wis dikirim menyang seluler lan banjur nggunakake layanan. Iki wis tak akèh saka kedhaftar nepsu minangka lagi dibutuhake kanggo nggunakake nomer seluler kanggo njaluk ing chatting.

Iki ora bisa kanggo akeh kedhaftar

Masalah karo iki cara sing ana ora akeh penggunane sing duwe seluler nanging arep kanggo ngobrol. Empu pangguna sing ora duwe telpon seluler sing ora bisa nggunakake layanan chatting. Masalah kaloro wong sing nemokke sing SMS kode sistem sok-sok ora bisa kaya samesthine lan ing kedhaftar sing njupuk kerep dikunci metu saka situs. Situs iki nawakake rapi layanan chatting. Kita padha ora matesi kita kedhaftar karo opo wae kahanan sanadyan. Kita ana ing panggonan kanggo ban sing kedhaftar sing makarya ing bayangan aktivitas ing situs. Kita acak pasangan karo wong kang tujuan utama lan detak jantung saka chatting aplikasi iku kanggo matèni omahe lan kanggo nggawe panggonan kanggo wong kanggo nyumerepi metu. Kita aran sing panggolekan kakehan ngukur keamanan ing panggonan nimbulaké nguyang antarane kedhaftar lan padha ora bakal ragu-ragu kanggo nggunakake layanan. Ngukur peraturan kudu sijine ing panggonan lan loro-lorone kudu mbiyantu ing penerapan iku. Yen situs piyambak njupuk tanggung jawab lan pangguna terus kanggo nyalahi panggunaan lan misbehave iku wis arep dadi chaperoning. Empu kedhaftar uga kudu tundhuk karo aturan lan supaya nggunakake situs iki kanggo jinis lan mudo prilaku. Karo ora dhaptaran lan SMS kode, sampeyan bisa dipasangake karo wong-wong siap lan tanpa wektu-akeh hassles. Iki bab sing paling apik sing kita apa kanggo kita kedhaftar kanggo seneng pêntil layanan chatting

About