Omegle, sampeyan bakal kelingan, ing situs sing ngijini sampeyan kanthi acak kanggo nyambung Webcams ing saindhenging donya. Ana tansah kasempatan sampeyan bakal nemokake menarik wong lan melu ing narik ngobrol. Nanging sampeyan lagi liyane kamungkinan kanggo nyambung menyang wong nuduhake mati bagean awak sing bakal biasane bakal dijamin dening sandhangan. Omegle fokus ing siji-kanggo-siji kontak, nanging sampeyan bisa pindhah saka siji video chatting liyane dening ngengingi ‘sabanjure. ‘Situs mbalek metu karo lokal fitur disebut Search roulette sing snatched kedhaftar’ alamat IP, nanging idea durung njupuk mati kaca Web kanggo layanan lokal ora ana maneh. Saiki, luwih apik utawa samsaya awon, korea Free Chatting wis revived lokasi-fungsi enggo bareng idea (minangka fitur pilihan), lan iku dadi langkah luwih saka Omegle ing wilayah liyane uga. Iku nampilake sawetara Webcam lepen ing kaca siji (‘Brady Bunch’ gaya), mangkono nggawe padha karo kamar chatting. Yen sampeyan mikir prospek saka malah luwih kapapar bagean awak ditempelake menyang wong-wong sing ngerti ing ngendi sampeyan manggon bakal mréntahaké mung kanggo banget wani utawa banget aneh, sampeyan bisa uga pengin mikir maneh: korea Free Chatting ngandika iku kang akeh ing tingkat saka, panganggo anyar saben dina lan sing ana bab, aktif chatting kamar (umum lan pribadi) nampa yuta kunjungan dina. Perusahaan uga pamer saka gadhah sawetara celebrity backers, kalebu Ashton Kutcher, Band, Madonna manager Wong Ossuary, lan Ron Buerkle. Lokasi anyar fitur optional lan marang mung -mil radius yen sampeyan arep kanggo nuduhake sampeyan lagi ing ngendi. ‘Iki kabeh babagan terus kanggo nggawe donya luwih disambungake panggonan liwat Web,’ korea Free Chatting kang co-pendiri Dan Katharine ngandika ing statement. ‘Ngomong, yen ana kang biasa korea Free Chatting kamar sing sampeyan gunakake kanggo ngrembug fishing, kita mikir fitur iki bakal nggawe iku malah luwih gampang kanggo wong-wong kedhaftar kanggo ketemu ‘IRL’ ing gesang nyata kanggo fishing nyata trip. ‘Karo sawetara mangu-mangu, aku mutusaké kanggo menehi cobi. Aku felt kaya aku iki peeping menyang wong turu saka rasa ora nyaman sacara saka kantor. Kanggo nalika, iku ketoke cukup resik. Sapa sing ora tresna wong-nonton. Aku banjur kepasang ing Webcam lan milih kanggo nemokake kamera near me saka Google Maps-kaya kaca ing kang sethitik squares makili toko chats. Aku ngetik obrolan kang aturan padha kanggo ngormati wong ing kamar lan ninggalake drama njaba. Nanging ora drama mboseni. Salah siji cah wadon katahan singing kanggo dhéwé. Wong siji mangsuli kang sel telpon lan miwiti ngomong kanggo kanca bab pacar masalah. Girl liyane mung ngiwa dheweke cam ing minangka dheweke njupuk turu ing: p. m. Aku ngetik liyane chatting kamar lan mirsani wong karo headphone ing kang pg.’s. Ing kamar sing padha, aku mirengke wong marang crita urip. Gentleman liyane ketoke kaya kang ana muter pitakonan karo grup. A cah wadon iki ngrungokake, panggolekan lip gloss ing minangka yen ora ana siji bisa ndeleng dheweke. Aku lurked, dipateni Webcam, lan mirengke kanggo ngobrol. Wong siji ngedika bab carane wong sesambat sak ‘Transformers’ film lan carane wong mikiraken G. I.

Rauh film pirembagan nguripake menyang strategi patemon planning kanggo njupuk mudo gambar saka saben liyane. Iki apa iku felt kaya: kang macet ing sepur lan dipeksa kanggo eavesdrop ing elek obrolan. Kaya karo sing sora talker ing sepur, aku felt wong iki padha banget cedhak kanggo kula ing mburi kulo ora bisa teka cepet cukup. Lan ngerti wong-wong iki urip ing mil saka kula digawe iku samsaya awon aku bisa njaluk macet konco salah siji saka wong-wong mau ing baris ing Whole Foods, nalika padha lunga ing bab G.

aku Joe

San Francisco iku sawijining kutha cilik, sawise kabeh

About