Aku katahan ningali dheweke, nanging aku perlu kanggo ngaso yen aku arep kanggo duwe fun ing wayah wengi. Aku wis mung turu telung jam ing wayah wengi sadurunge. Aku ketemu dheweke ing wengi sadurunge. Dheweke takon kula kanggo pindhah kanggo dheweke kanca-kanca house, nanging ana akeh banget bocah-bocah wadon kanggo kula kanggo nglampahi wektu karo. Wong, yen aku ngginakaken jam karo cah wadon ngomong kanggo dheweke, dheweke bakal njaluk nomer dheweke, lan banjur, utawa mengko ing wayah sore, aku bakal ngirim dheweke pesen teks sing kita loro sambungan ing jam, guyon, komentar bab aneh wong ing pantai, etc. Aku d kaya kanggo skip»hi, carane sing sampeyan»sing njupuk care saka telek kaya sing. Kanggo pisanan nggunakake teks:»Woy, carane sampeyan?»utawa»hi, how are you?»Kabeh wektu. Aja takon yen dheweke ngelingi sing, ora marang crita bodho, ora ngomong guyon, ora nyoba kanggo dadi becik. Yen dheweke kepengin diajak kanggo sampeyan, aku bakal njawab pitakonan iki. Iku ora matter apa dheweke katon kaya utawa ora, sampeyan mung menehi soko dheweke nanggapi kanggo, kanggo pirembagan kanggo (kene sampeyan bisa nelpon wong karo paw mustache ing pantai), supaya sampeyan bisa mbangun jumlah paling tithik saka comfort. Cut metu obrolan short w utawa reply, banjur miwiti dina sabanjuré, lan takon dheweke metu, sampurna kanggo ing wayah sore kanggo gawe uwong yakin dheweke kanggo nggawe promosi kaputusan. Nanging kawitan kabeh: ora complicate kahanan. Sampeyan tindakake Roche saran bab tulisan bocah-bocah wadon kanggo pisanan saka am kanggo pm kanggo nggawe manawa sampeyan lagi ora banget sibuk. Aku ngerti iki ketok, nanging awit aku ora ngerti carane kanggo muter SMS, aku arep kanggo nuduhake iku. Nalika sampeyan ngirim dheweke pesen prasaja bab apa sing arep ing utawa kaya sing, priksa manawa sampeyan ngenteni dheweke nanggapi pisanan, amarga apa-apa dadi menyang girl luwih cepet tinimbang yen aku teks dheweke kaping pindho sadurunge dheweke panjaluk, yen iku njupuk dawa banget kanggo nanggapi. Uga, nyoba kanggo ngenteni ing paling sawetara menit sawise ngirim dheweke pesen, supaya dheweke mangerténi sing iki omong kosong lan yen dheweke ora sing penting. Aku ngerti iki ketok, nanging awit aku ora ngerti apa panjenengan tèks pesen game kaya, aku arep kanggo nuduhake iku. Nalika ngirim dheweke prasaja pesen teks sing nuduhake dheweke apa sing arep ing utawa kaya sing, ora lali kanggo ngenteni dheweke nanggapi kawitan, amarga dheweke wis iku. Uga nyoba kanggo ngenteni ing paling sawetara menit sawise sampeyan teks dheweke, bali, kanggo ngerti sing iki ora becik, lan yen dheweke ora sing penting. Minangka kanggo nunggu, menit, aku nyoba kanggo nggambarake wektu iku njupuk. Dadi yen sampeyan njupuk dheweke jam kanggo njaluk bali menyang kula, aku bakal njupuk sing jam lan owah-owahan kanggo njaluk maneh kanggo dheweke. Iki biasane rampung ing urutan kanggo miwiti luwih cepet ora, aku kudu limang menit, kajaba kita lagi Free. Aku uga njupuk break dawa antarane teks amarga saka iki. Kadang sengojo, kadhangkala donya dadi apa iku kudu, lan aku duwe iku luwih penting kanggo njaluk menyang. Aku, minangka wong, minangka iku bisa saiki. Aku ngginakaken spring break ing Baja California, Meksiko, lan kiwa akhir minggu pungkasan. Dadi ing mburi aku lunga menyang Meksiko karo telung necklines lan ton saka telpon. Iku kathah luwih gampang ana sak dina saka ing San Diego, kanggo sawetara alesan. Iku ngijini kula ngerti sing aku wis wis ing San Diego dawa banget lan aku kudu ninggalake sanalika aku lulus saka sekolah dhuwur. Aku guess sampeyan bisa jangka ahead, lan aku nunggu jawaban. Aku pancene ora care bab asil. Aku wis elek rekaman trek tulisan bocah-bocah wadon Amérika lan aku ngerti sing aku kudu bisa ing wong-wong mau. Aku mikir aku iya ing bab hak.

Aku, aku ora malah kaya jeneng sandi ing sumber teks, aku pangarep-arep dheweke wis disimpen mine, nanging yen ora, dheweke nyuwun kanggo jeneng, kajaba sing lagi kasengsem. Aku ora kaya FB sing, nanging aku wis iya iku banget kanti awon nalika aku nolak, supaya dheweke mbokmenawa digawe pilihan tengen. Aku kaya cara sampeyan wis katahan kabeh kanggo dhewe logis, nanging aku mikir sampeyan wis digawe loro kesalahane amba. Pisanan sampeyan takon kula kanggo ninggalake banget rauh. Iku luwih apik kanggo ngenteni siji dina kanggo katon ing iku lan cut iku ing pretext sing aku mung nyoba kanggo ndandani sawijining celonone. Yen wis sareh, panjenengané diundang kanggo akhir minggu. Kang biasane ala kanggo pisanan tanggal. Senajan iku pinter, tinimbang nyopir ing akhir minggu wengi. Nalika dheweke ngandika,»Ora ana. Iku wis boten apa karo sampeyan durung.»Dheweke mbokmenawa bakal wis ngandika soko edan kaya:»Pindhah menyang Vegas, jam lan jam saka alam bébas fun.»Ya. Sampeyan bisa ngganti Vegas karo soko kaya Amsterdam yen sampeyan tau njaluk cedhak kanggo Vegas.

Cukup apik gaweyan

Awit iku misale jek dipercaya sing bakal njawab, aku mung froze, rinsed, bola. Ngenteni saperangan dina, mungkin mungkin sabanjuré ana kanggo njupuk, ngirim liyane»punapa». Lazily, ora nanggapi kanggo saben pesen dheweke dikirim enggal, supaya luwih nalika dheweke nyuwun pitakonan, mungkasi respon acak. Njawab pitakonan iki ing sawetara jam, lan banjur tindakake munggah karo pitakonan panjenengan ing wayah sore utawa sabanjuré. Kang bakal ing ana utawa ana ing wayah sore, yen sampeyan tetep akun.

Good luck

Miturut cara, dheweke ora duwe taun saka keamanan, supaya dheweke opsi sing winates yen aku ora bali menyang Meksiko karo dheweke. Aku wis mbuwang dhuwit kakehan akhir-akhir iki, lan supaya apa logistics ana, aku bakal kaya kanggo duwe hotel. Ing idea teka kanggo kula sawise pendhaftaran partner kang pijet. Gaya sandi iki kanggo nyimpen samubarang prasaja karo nedha bengi, nanging kancaku wis mesthi wis ku uga wis nikah bokong aku wis akhir-akhir iki, aku mutusaké kanggo njupuk saran. Supaya sampeyan lagi arep kanggo Vegas lan sampeyan wis ora kasebut iku durung. Ha, aku wis tansah»wis bisa»kanggo pindhah menyang Vegas kanggo akhir minggu, supaya aku bisa ngomong iku kaya sing. Aku Aku disenengi kanggo marang,»kang serius.»Marmut kang gembong muter ing ndhasé. Nyoba kanggo supaya pangan wae disambungake kanggo pisanan tanggal lan pijet, kang uga banget pribadi kanggo pisanan tanggal. Ing tangan liyane, dheweke kang rong puluh, supaya dheweke opsi sing cantik winates. Dheweke bisa pindhah menyang hookah garis ing sisih tengen. IDK, makane sandi watesan. Ing kasus, ora nyoba tulisan nganti ana utawa ana, lan banjur ndalang sing wis tau takon dheweke metu supaya sampeyan bisa miwiti kabeh liwat maneh. kanca dhateng kula pungkasan wengi kang wis Cosmo nomer lan kang kawitan kanca disimpen munggah kanggo trip. supaya aku mbayar rong atus dolar kanggo rong bengi ing kamar karo wong, salah siji saka kang gendhakan, lan kanca saka pacare. Ing teks prasaja, ana tansah jawaban, utawa ing paling, ing paling. Aku ora yakin yen iki beta. Nanging aku njaluk mad ing bunch saka Nyenengake ing akèh panggonan, utawa aku kekacoan munggah game sandi. lan iku tansah misale jek kaya iku proyek kanggo njupuk dijupuk pungkasan. Aku mikir amarga iku jenis flattering, nanging godhong cukup kamar kanggo olèhé kanggo takon. Aku uga takon apa iki wong mikiraken. Malah ing lengkap shipwreck. Kabeh Nyenengake, ing paling.

Mangsuli

About