gedhe romantis»teka karo kula»patrap. Kanggo meh setengah saka wanita sing dipindhah metu saka katresnan, sing ora akeh, miturut penelitian anyar. Ing ngarep, wong-wong padha diwawancarai kanggo mangerteni carane akeh wong-wong mau padha dipindhah dening sesambetan lan apa kedaden sabanjuré. Iku dadi metu sing obah liyane penting wong iku luwih umum saka sampeyan mikir. Meh siji ing limang penjawab kacarita gadhah sesambetan lan obah katelu saka wong-wong sing durung dadi luwih saka sapisan. Wanita kacarita sing padha rada luwih kamungkinan kanggo nggawe kemajuan saka wong. Sawise owah-owahan, wolulas persen bilih owah-owahan ora bisa nyimpen sing rocky sesambetan, pitulas persen disenengi sing kahanan anyar, lan sewelas persen malah ambruk ing katresnan karo wong liya. Sawise kabeh, iku bab ngerti ngendi nilai-nilai sing.»Ing bab mung sing bakal nggawe kula pindhah, iki katresnan,»kang ngandika,»Bebaya.»Ing gesang kawula, aku ora mikir sing karya punika cekap alesan kanggo pindhah menyang panggonan ngendi sesambetan nemtokake ngendi aku. Ing tembung liyane, ora duwe isin, apa sing arep kanggo mindhah kanggo tresna, apa kerjane utawa ora. Aku dipindhah kabeh liwat negara kanggo sesambetan. Kita ngedika kathah sadurunge, sak, lan sawise kanggo nggawe manawa sing pamindhahan iki mung liyane kirim anyar, minangka iku iki karo wong. Iki apik, amarga sawetara taun mengko kita dadi kanca-kanca. Nanging aku isih tresna ing Pasifik Kulon, kanca-kanca, lan sapiturute kanggo mindhah watara ing donya. Kang kelalen ngomong sing wong liya weruh wong.

Panjenenganipun tak adoh saka iku kanggo nalika. Mung sandi saran: ora owah-owahan partner.»Bojoku lan aku padha nikah nanging sing manggen ing macem-macem cities Amérika nalika piyambakipun tak proyek ing Rwanda. Piyambakipun pindhah metu, lan sasi mengko aku mèlu gusti yésus, ninggalake sandi ngimpi proyek. Pamindhahan mimpin kula kanggo dadi melu ing film bisnis full — time, lan senajan aku iki kuwatir banget bab njupuk proyek, kabeh tindak akeh sing luwih apik saka aku samesthine. Limang taun mengko, lan aku isih mlaku bisnis full-time.

Nggoleki

Dhèwèké kulawarga kene sing aku ora ngerti bab. Begjanipun, sandi luar biasa adoh kulawarga mbantu kula njaluk menyang apartemen iki nalika kita nyuwil munggah. Kauntungan iku sing imbangan saka daya bener leans menyang partner karo paling financial keamanan lan sambungan ing kutha (padusan, aku mikir). Nanging aku ora getun obah, tenan. Sawise aku iki kiwa piyambak maneh, aku wis kanggo cultivate akèh kamardikan lan kadewasan. Aku iya iku nalika aku ana bocah. Iku menehi kula creeps menyang mikir sing sandi putri iya iku. Ing wektu sing, aku dipindhah saka Boston kanggo Los Angeles karo pacar. Aku tau urip seneng karo wong, nanging kang dienggoni kula lan bojoku ing Los Angeles, lan sawise limang taun aku dipindhah ana. Aku dipindhah karo wong saka Pittsburgh umum pesantren kanggo Philadelphia. Aku ora ngerti sing ana ing nyawa Aku wis tau urip ing Philadelphia, utawa malah dibukak luwih saka kaping pindho.

Aku ora duwe proyek nunggu kula

Looking bali, iku kabeh kaya sepi perang.

Awal taun padha hard

Aku wanted kanggo njaluk nikah, nanging aku ora, supaya kita padha ing limbo. Aku ora kaya kanggo mikir bab iki wayahe, nanging ing pungkasan iku ana resiko sing makarya. Kita wis nikah kanggo taun lan duwe anak loro. Aku lulus saka sekolah dhuwur lan enem dina mengko dipindhah saka Iowa, Colorado, kanggo dadi cedhak wong aku ketemu ing Meksiko ing spring break. Aku marang wong-wong padha wanted kanggo krungu sing pamindhahan wis boten apa karo cah lanang (kalebu wong). Aku ana nganggur, karo ora prospek, ora panggonan kanggo manggon, lan bab nem atus dolar ing kanthong pakean. Kita tak nikah lan padha duwe ayu siji-taun-lawas putri. Aku ketemu cah lanang ing Yahoo Personals nalika aku ora bisa digunakake kanggo Free online, lan kang dipindhah saka Florida kanggo Raleigh. Kita padha nikah kanggo taun lan duwe anak loro. Aku temen maujud sing iku worth risking soko sing ketoke edan kanggo wong liya. Kajaba iku, iku bisa tansah pindhah maneh. Aku dipindhah tengen negara lan kiwa karir aku tresna karo bojoku, karir prajurit, mung sawetara sasi sawise wedding kita. Iku wis taun lan aku isih nyoba kanggo tokoh iku metu, nanging aku wis sinau kathah bab aku lan sesambetan. Iki taun saka pangerten, dagang, acceptance, learning, lan akeh munggah. Karo kula saperangan saka sasi mengko, amarga aku ketoke disenengi iku nalika aku adoh banget adoh kanggo ndeleng dheweke ajeg. Nanging kang kiwa dangu kepungkur, nalika aku isih manggon ing kene lan tresna marang panjenengané. Aku mikir aku wis pungkasanipun tak paling saka badgers. Aku dipindhah kene saka Pennsylvania, California. Kita padha bebarengan limalas taun, tak nikah sangang taun, sepuluh taun kepungkur, lan aku digawa menyang ing Pennsylvania, banget. Urip iku resiko, lan nalika aku njupuk iku, aku seneng, aku ora getun iku. Aku wis dipindhah kanggo Norfolk, Virginia, ngendi aku wis tau wis, ing sesambetan sing isih banget anyar, nanging banget kuat lan serius. Kita nyuwil munggah sawise sasi lan aku tak omah. Aku saiki sade iku, telung taun mengko kita tuku iku, karo mundhut ageng. Aku Aku mutusaké kanggo pindhah kanggo Costa Rica kanggo bisa karo loro-taun-lawas pacar. Aku ketemu metu piyambakipun nikah rong minggu sawise aku teka. Aku iki sing manggen ing Taman kutha, Utah, lan aku ngangkat munggah wisata saka garis. Kang urip ing Cleveland, nanging kita sinau sing dheweke tansaya munggah ing Indiana. Kita ditutup garis lan ngginakaken rong taun sabanjuré ing Skype, Pasuryan Kaping, lan mabur ing saindhenging negara nganti kita kesed teka, piyambakipun pindhah dhateng Cleveland. Kita tak nikah, sinau kanggo tresna Ohio, lan kita duwe bayi. Lan kang paling wong aku wis tau ketemu. Michaela McKenzie punika freelance wartawan sing spesialisasine ing kesehatan, budaya lan teknologi, lan ajeg nyumbang kanggo publikasi kayata Nyegah, Kesehatan wanita, Wangun, Pesona, Wong kang kesehatan, Johns Hopkins kesehatan Review, lan liya-liyane. Wanita kang Kesehatan berpartisipasi ing macem-macem program affiliate marketing, kang tegese sampeyan bisa nampa editor komisi mbayar kanggo produk dituku liwat kita pranala menyang situs pengecer

About